Spălat saltele şi canapele

   Saltelele şi canapelele sunt mai uşor de igienizat într-o curăţătorie profesională.

   Ce-ţi doreşti cel mai mult când ajungi acasă după o zi agitată la locul de muncă? Să te odihneşti în patul tău şi să dormi liniştit şi relaxat până dimineaţă.


   Somnul este mai plăcut dacă ai şi o casă curată şi saltele şi canapele spălate profesional, igienizate. Pe lângă faptul că scapi de alergii şi de microbi, de acarieni, curăţarea saltelelor, scaunelor tapiţate, pernelor ornamentale, paturilor-canapea, a canapelelor îţi garantează şi un miros plăcut în camere şi o senzaţie de proaspăt, ţesăturile rezistă mai bine odată cu trecerea timpului şi nu se imbaxesc de murdărie.

   Echipa Vibo Washing pune preţ pe calitate şi pe profesionalism şi îţi oferă cele mai bune servicii de curăţare saltele şi canapele, personalul pregătit aspiră şi curată fiecare obiect cu ajutor unei metode de extracţie injecţie+abur. În acest fel praful, bacteriile şi alergenii nu mai au nicio şansă să reziste, soluţiile speciale ecologice curată în profunzime fiecare ţesătură, o protejează şi nu îi distruge cromatică plăcută de care te-ai îndrăgostit încă de când ai văzut salteaua sau canapeaua în magazin. La spălare noi înlăturăm mirosurile neplăcute, mirosul plăcut şi senzaţia de curat fiind uşor de sesizat imediat ce va veţi aşeza pe canapea sau pe saltea.

   Transportul este gratuit, clienţii noştri nu trebuie să se deplaseze nicăieri, noi spălăm rapid şi returnăm toate obiectele în perfectă stare, uscarea nu este forţată, ţesăturile rezistă foarte bine şi nu se deteriorează după uscare. În plus, oferim şi consultanţă gratuită şi informaţii despre întreţinere şi procesele desfăşurate la sediul nostru, în aşa fel încât fiecare client al nostru să fie mulţumit şi să înţeleagă ce se întâmplă cu canapelele sau cu saltelele lui.


Galerie foto
Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si apoi sa confirmi acordul tau.