Curăţătorie perne şi pilote din pene şi puf

   Menţine pernele şi pilotele curate mai mult timp cu ajutorul unei curăţătorii ecologice.

   Curăţenia în casă este foarte importantă pentru orice gospodină. Praful, acarienii, mirosurile neplăcute, toate pot fi factori care atentează la sănătatea şi la confortul familiei tale. Menţinerea curăţeniei exemplare înseamnă în primul rând spălarea şi curăţarea impecabilă a pernelor şi a pilotelor, locurile unde se acumulează foarte mult praf şi microbi din cauza umezelii şi căldurii.

   Noi, cei de la Vibo Washing, ştim cât de important este pentru familia ta că totul să fie şi curat, şi dezinfectat, aşa că va punem la dispoziţie servicii de curăţare ecologică 100% de perne şi pilote. Echipa noastră de profesionişti se foloseşte de cele mai bune utilaje pentru o curăţare uscată la cele mai mici preţuri, fiecare client primeşte un dos nou de pernă de calitate germană, din bumbac siliconizat, care nu permite trecerea prafului.

   Lampa cu ultraviolete omoară toţi acarienii şi asigura o curăţare a pernelor sau a pilotelor în profunzime, datorită presiunii mari conţinutul pernelor se înfoaie şi se curată foarte bine de praf, igienizarea este rapidă şi foarte eficientă. La cerere se pot redimensionă pernele mari/mici, impurităţile şi penele degradate sunt scoase automat din articolele clienţilor, astfel că pernele şi pilotele spălate de noi va vor oferi mereu un somn plăcut, vor rămâne curate şi foarte confortabile.

   Calitatea e importantă pentru noi aşa că în procesul de confecţionare pot participa şi clienţii cu idei şi sugestii, pernele şi pilotele sunt parfumate cu lavandă pentru o împrospătare a atmosferei din dormitor. Ştim cât de important este timpul pentru fiecare client aşa că ne-am decis să preluăm imediat şi să livrăm la domiciliu orice comandă, transportul este gratuit dus-întors. Orice întrebare aveţi legată de comenzi o puteţi adresa operatorilor Vibo Washing.
Galerie foto
Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si apoi sa confirmi acordul tau.