Spălat tapițerii maşină

   Spălarea profesională a tapiţeriei maşinii.

   Dacă ai maşină ştii cu siguranţă cât de repede se poate murdari tapiţeria maşinii şi mai ales cat de greu de curăţat poate fi. Materialele din care sunt confecţionate tapiţeriile, gradul de uzură şi tipul de pete care trebuie să dispară la o spălare obişnuită pot îngreuna întreg procesul. Produsele folosite la curăţarea tapiţeriilor maşinii nu sunt în multe cazuri aşa de eficiente, pot deteriora materialele, petele şi mizeria pot persistă chiar şi după câteva cicluri de spălare. Cu timpul, dacă nu utilizaţi substanţe specifice, de calitate, tapiţeriile ajung să se sfâşie şi să arate foarte inestetic, capătă un miros neplăcut şi trebuie schimbate în cel mai scurt timp.

   La noi, la Vibo Washing, curăţarea tapiţeriei maşinii este mai simplă că niciodată. Specialiştii noştri se folosesc de un aspirator abur/extracţie injecţie, la care se adaugă soluţiile speciale pentru o dizolvare, emulsionaare şi îndepărtare a murdăriei cât mai eficientă. Detergenţii noştri profesionali elimina murdăria de la prima spălare, la tapiţeria curată şi igienizată, ţesătură nu are de suferit iar întreg procesul de spălare lasă o suprafaţă uşor umedă cu uscare în totalitate în doar patru sau cinci ore.

   La finalul spălării toate tapiţeriile de maşină au un miros prospăt, sunt curăţate în profunzime, nu rămân cu miros neplăcut şi cu reziduri de detergent, nu se decolorează. Vibo Washing spală tapiţeriile prin cele mai moderne tehnici asigurându-se în permanentă că toate caracteristicile fizice şi estetice ale produselor clienţilor rămân neschimbate chiar şi la finalul spălării şi igienizării. Serviciile noastre sunt disponibile pentru toate tipurile de tapiţerii indiferent de material.


Galerie foto
Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si apoi sa confirmi acordul tau.