Blog

Cele mai recente noutăţi si oferte postate online de catre noi


Top 5 motive pentru a alege o spălătorie automatizată de covoare.

Duminica, 19 Ianuarie, 2020

Top 5 motive pentru a alege o spălătorie automatizată de covoare.


1. Economisirea timpului – In cele mai multe cazuri, apeland la serviciile unei firme profesionale economisiti timp si bani deoarece o curatatorie are deja echipamente profesionale si cunostiintele necesare pentru o curatare rapida si eficienta a covoarelor dumneavoastra.

2. Protejati covoarele – O spălătorie foloseste echipamente si substante profesionale pentru indepartarea petelor cum ar fi detergenti, agenti de curatare si dezinfectanti, care nu doar ca indeparteaza petele dar in acelasi timp dezinfecteaza covoarele si le mentin in stare optima pentru o mai lunga perioada de utilizare.

3. Servicii aditionale – Pe langa faptul ca ofera servicii de calitate pentru curatenia cpvparelor, o spălătorie va poate oferi si servicii aditionale cum ar fi colectarea covoarelor de la client si livrarea acestora dupa spălare.

4. Pret convenabil - Intretinerea si folosirea propriilor echipamente presupune costuri suplimentare, in timp ce, utilizarea unor servicii externalizate va scuteste de aceste costuri prin pretul convenabil de care beneficiati atunci cand folositi serviciile unei spălătorii profesionale.

5. Ecologic – Prin echipamentele si produsele pe care le foloseste o spălătorie si prin reciclarea diverselor substante rezultate in urma curatarii covoarelor, o spălătorie protejeaza mediul inconjurator, imbunatatind calitatea vietii.


Acestea sunt cele mai important din multele motive pentru a apela la serviciile unei spălătorii profesionale, majoritatea rezultand in economisirea costurilor, calitatea serviciilor si linistea de a stii ca bunurile dumneavoastra se afla pe maini bune.


Aveti canapele, pilote, paturi sau covoare de spălat sau/si curățat?

Apelati la serviciile noastre folosind optiunile de mai jos

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica Cookies sau/si Politica de confidentialitate a datelor personale si apoi sa confirmi acordul tau.