Blog

Cele mai recente noutăţi si oferte postate online de catre noi


Curăţare plapumi: o necesitate pentru sănătate!

Duminica, 04 August, 2019

Curăţare plapumi: o necesitate pentru sănătate!


Plăpumile din pene sunt printre cele mai plăcute la atingere din categoria accesoriilor de pat, însă și cele mai sensibile atunci când vine vorba despre curățare și întreținere. Cu toate acestea, orice deținător al unor plăpumi din pene trebuie să fie foarte atent la procesul de curățare și la frecvența acestuia.

Lipsa unui obicei cu privire la plăpumile din pene poate conduce la depuneri serioase de praf si acarieni în interiorul acestora, care cauzează deseori probleme respiratorii.

Reguli pentru o curăţare plapumi eficientă!

De aceea, există câteva reguli în ceea ce privește procesul de curatare plapumi:

  1. Folosirea detergenților fără clor
  2. Uscarea cu grijă a penelor din plapumă pentru a evita formarea mucegaiului
  3. Păstrarea în materiale care permit penelor să respire
  4. Efectuarea unei curățări după fiecare sezon de folosire (de exemplu, la jumătatea primăverii, când înlocuiți plapuma de iarnă cu o pătură)

Procesul de curatare plapumi este complicat și consumator de timp și energie, motiv pentru care apelul la servicii profesionale de curățare este deseori esențial. În lipsa respectării regulilor de mai sus, riscați deteriorarea plăpumilor.

Atunci când toate aceste reguli sunt respectate, iar plăpumile din pene sunt uscate corespunzător, aceste accesorii extrem de confortabile devin inofensive, neprezentând vreun risc pentru sănătate.

Pentru sănătatea dumneavoastră, insistați asupra curățării corecte a acestui tip de plăpumi și perne, iar data viitoare când programați o curățenie generală veți simți diferența.


Aveti canapele, pilote, paturi sau covoare de spălat sau/si curățat?

Apelati la serviciile noastre folosind optiunile de mai jos

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica Cookies sau/si Politica de confidentialitate a datelor personale si apoi sa confirmi acordul tau.