Despre Noi

Vibo Washing suntem pregatiti sa va ajutam apeland la serviciile noastre

Echipamente profesionale

Calitate, eficiență, profesionalism și dăruire sunt atuuri care ne caracterizează și vă invităm să vă convingeți de aceste lucruri prin alegerea serviciilor noastre.

Prospețime desăvârșită.

Miros proaspăt, delicat la atingere și culori strălucitoare. Cu Vibo Washing veți avea covoare mai curate și mai proaspete mult timp.

Lasă treaba în grija noastră.

Dacă ai de curățat covoare, trebuie să știi că acest proces poate fi executat doar de profesioniști, mai ales în cazul în care materialele și țesăturile sunt pretențioase.

Vibo Washing vă oferă servicii de calitate cu ridicare și livrare de la domiciliu.

Suntem ajutorul dumneavoastră de încredere, prin noi economisiţi timp și câstigaţi sănătate!

Pentru a ne bucura de o viaţă sănătoasă, curăţenia în mediul în care ne petrecem timpul este un factor esenţial. Acest lucru se aplică şi în cazul covoarelor. În timp, acestea pot aduna milioane de bacterii și acarieni care ne pot pune în pericol sănătatea.

Vibo Washing vă oferă servicii de calitate cu ridicare și livrare de la domiciliu.

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica Cookies sau/si Politica de confidentialitate a datelor personale si apoi sa confirmi acordul tau.