FAQ

INTREBARI FRECVENTE

Venim in sprijinul clientiilor nostri care doresc sa afle  mai multe informatii despre modul de spalare al covoarelor.Pentru o buna informare avem rugamintea sa cititi rubrica Intrebari- frecvente.Pentru alte intrebari va rugam sa ne apelati pe 0742.965.534 sau 0745.470.191 Echipa Vibo Washing ,
Există un serviciu şi orar de colectare şi livrare a covoarelor?
Colectarea covoarelor de la domiciliul clientului se face în baza unei programări telefonice stabilite cu cel puţin 1 zi înainte în intervalul 8:30-14:00, iar livrarea în 48 h de la spălare în intervalul 14:30-18:00, transportul fiind gratuit dus-întors.
Poate fi spălat orice covor?
Ne angajăm să facem lună şi bec orice fel de covor cu excepţia celor mucegăite, infestate cu molii şi cu un grad ridicat de uzură. Covoarele care sunt neetichetate, cu recomandări de întreţinere ale firmei care le produce se primesc în firma noastra pentru spălare pe răspunderea clientului.
Cu ce sunt spălate covoarele?
Covoarele se spală cu apă rece, folosind detergenţi profesionali, speciali pentru ţesătură din lână sau sintetică.
Ce echipamente folosiţi pentru spălare?
Utilajele pentru spălare folosite de noi sunt automatizate: deprăfuitor, centrifugă de clătire şi stoarcere, maşină automatizată cu perii şi uscător/dezumidificator. Puteţi viziona videoclipul de pe prima pagina a website-ului.
Cât durează?
Între 24-48 h de la spălare, covoarele dvs sunt pregătite pentru livrare. Înaintea sărbătoriilor sau în plin sezon timpul de colectare/livrare poate fi mai mare.
Cum se usucă covoarele?
Uscarea se face într-o încăpere încălzită la 50 grade, dotată cu un utilaj de uscare/dezumidificare şi suport de uscare pe scripeţi.
Există un minim de mp pentru colectarea de la domiciliul clientului?
Preluăm de la domiciliul clientului, dacă sunt minim 5 mp.
Eliminaţi 100% orice pată?
Nu garantăm eliminarea 100% a oricărui tip de pată. Este foarte importantă vechimea petei sau dacă aceasta a fost tratată chimic cu alte substanțe înainte de spălare.
Când plătesc?
Plata se face la ramburs.
Oferiţi garanţia calităţii spălării?
Dacă considerați că spalarea covoarelor nu se ridică la nivelul așteptărilor dumneavoastră, vă exprimați nemulțumirea, iar noi vă oferim garanţia că vă ve-ţi primi banii înapoi.
Spălaţi oricând covoare?
Nu contează vremea de afară, spălătoria Vibo Washing îşi desfăşoară activitatea în toate anotimpurile.

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si apoi sa confirmi acordul tau.