Intrebari frecvente

Venim in sprijinul clientiilor nostri care doresc sa afle mai multe informatii necesare pentru o mai buna transparenta a serviciilor noastre.


Colectarea covoarelor de la domiciliul clientului se face în baza unei programări telefonice stabilite cu cel puţin 1 zi înainte în intervalul 8:30-11:30, iar livrarea în 24 h de la spălare în intervalul 14:30-18:00, transportul fiind gratuit dus-întors.

Ne angajăm să facem lună şi bec orice fel de covor cu excepţia celor mucegăite, infestate cu molii şi cu un grad ridicat de uzură. Covoarele care sunt neetichetate, cu recomandări de întreţinere ale firmei care le produce se primesc în firma noastra pentru spălare pe răspunderea clientului.

Covoarele se spală cu apă rece, folosind detergenţi profesionali(sampon), speciali pentru ţesătură din lână sau sintetică.

Utilajele pentru spălare folosite de noi sunt automatizate: deprăfuitor, centrifugă de clătire şi stoarcere, maşină automatizată cu perii şi uscător/dezumidificator. Puteţi viziona videoclipul de pe prima pagina a website-ului.

Între 24 h de la spălare, covoarele dvs sunt pregătite pentru livrare. Înaintea sărbătoriilor sau în plin sezon timpul de colectare/livrare poate fi mai mare.

Uscarea se face într-o încăpere încălzită la 50 grade, dotată cu un utilaj de uscare/dezumidificare şi suport de uscare pe scripeţi.

Preluăm de la domiciliul clientului, dacă sunt minim 10 mp sau va asteptam la sediul nostru fara minim de comanda.

Nu garantăm eliminarea 100% a oricărui tip de pată. Este foarte importantă vechimea petei sau dacă aceasta a fost tratată chimic cu alte substanțe înainte de spălare. ATENTIE:Petele din covoarele de lana NU IES

Plata se face la ramburs.

Dacă considerați că spalarea covoarelor nu se ridică la nivelul așteptărilor dumneavoastră, vă exprimați nemulțumirea, iar noi vă oferim garanţia că vă ve-ţi primi banii înapoi.

Nu contează vremea de afară, spălătoria Vibo Washing îşi desfăşoară activitatea în toate anotimpurile.

Da, dar este bine de luat in calcul ca exista riscul ca in procesul de spalare sa se desire , de aceea va recomandam sa le festonati/tiviti.

Trebuie sa stiti ca exista situatii cand reusim sa NEUTRALIZAM in proportie de 80% urina de caine din covor si 40% urina de pisica din covor datorita neutralizatoarelor de mirosuri.

Aveti canapele, pilote, paturi sau covoare de spălat sau/si curățat?

Apelati la serviciile noastre folosind optiunile de mai jos

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica Cookies sau/si Politica de confidentialitate a datelor personale si apoi sa confirmi acordul tau.