Marturii clienti

Ne bucuram sa va prezentam entuziasmul clientiilor nostrii care au apelat la servciiile noastre

Recomand sunt foarte mulțumită!

Teodora Dora din Arad

Recomand! Calitate, amabilitate și promptitudine! Super multumită!

Emoke Szep din Arad

Recomand!❤ Covorul e din nou pufos, are un miros plăcut la fel si husa de pat. O spălătorie de nota 10 ! Vă mulțumesc ! ????

Rena Ena din Arad

Servicii de calitate și livrare rapidă.

Mona Popa din Arad

Recomand! Covoarele sunt impecabile, iar serviciile sunt rapide și de calitate.

Evy Evy din Arad

Cea mai buna spălătorie de covoare cu care am colaborat până acum. Covoarele au fost curatate impecabil, au fost scoase pete vechi, care nu au fost scoase la alte spălătorii. Mirosul plăcut a persistat multe zile. Ii recomand cu încredere.

Tina Horvat Coroban din Arad

Seriozitate, calitate și promptitudine! Covoarele vin curate și parfumate. Am spălat și o husă de saltea, a iesit impecabilă. Recomand!!!????????????

Nadina Musteață din Arad

Recomand cu mare drag, super faine spălate și mirosul extraordinar de plăcut, îmi miroase toată casa! Calitate, prospețime și promptitudine! ????

Dolga Oana Bianca din Arad

Recomand, promptitudine, curățare extraordinara, servicii foarte bune. Cu siguranță vom mai apela în viitor!

Aurora Matei din Arad

Vibo Washing este cu siguranță o variantă extrem de bună în zona de curățenie. Am colaborat până acum doar pe partea de covoare și sunt foarte mulțumit: covoarele sunt curățate în profunzime, parfumate și au un aer aproape de nou. Punctualitate și parolism: preluarea și livrarea au fost făcute la data și în intervalul stabilit (cu reconfirmare telefonică în ambele cazuri). Mă bucură să văd apariția și în Arad a multor firme care operează după un înalt grad de profesionalism, atât la nivelul calității produselor și/sau serviciilor, cât și la nivelul stabilirii și apoi a dezvoltării relațiilor cu clienții (este mai mult decât “customer service”, este “customer care”). Recomand cu căldură! Programați-vă curățenia din timp, întrucât în perioada sărbătorilor veți găsi loc cu greu!

Dinu Budileanu din Arad

Apelând pentru prima data la ei am rămas foarte surprinsa de felul cum sa preluat comanda telefonic, de ce frumos se poate vorbi, apoi sa fiu sunata. Din nou și sa fiu intrebată dacă mi-au plăcut cum s-au curățat covoarele. Foarte frumos și vă mulțumesc. Cu siguranță voi mai apela la serviciile dumneavoastră. Nota 10 cu felicitari pentru tot.????

Daniela Ghiță din Arad

Aveti canapele, pilote, paturi sau covoare de spălat sau/si curățat?

Apelati la serviciile noastre folosind optiunile de mai jos

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica Cookies sau/si Politica de confidentialitate a datelor personale si apoi sa confirmi acordul tau.