Servicii

Dorim sa va prezentam lista noastra de servicii care sa vina in sprijinul nevoilor dvs


Spălat pături şi pilote sintetice


Spălat pături şi pilote sinteticeIgienizează pilotele şi paturile şi bucură-te de un somn odihnitor şi plăcut

Te-ai gândit vreodată de ce te îmbolnăveşti când, în aparenţă, nu prea ai unde să vii în contact cu microbii?

Sau mai bine spus, care sunt sursele de îmbolnăvire la care nici măcar nu te gândeşti? Specialiştii au realizat mai multe studii pentru a determina răspunsul la aceste întrebări şi au ajuns la o concluzie înfricoşătoare: acarienii şi microbii sunt mai aproape decât ne-am fi aşteptat.

Unde sunt .. acesti microbi?

În pilote şi paturi, acolo unde este cald, umezeală şi transpiraţia abundă, chiar în perne. Pentru că ne învelim cu aceste pilote sau paturi, microbii ajung rapid în contact cu pielea noastră şi ne pot provoca de la alergii la boli de piele şi probleme respiratorii.

Spălarea lor la modul profesionist este esenţială pentru ne feri de infecţii şi de tot felul de boli foarte grave.

La Vibo Washing echipa noastră igienizează perfect paturi groase, pilote sintetice şi cuverturi, toate preluate de la domiciliul clientului şi transportate gratuit în Arad.

Calitatea spălării şi curăţarea în profunzime sunt posibile cu ajutorul unei maşini de spălat profesionale industriale, temperatura de spălare este de maxim 50 de grade Celsius, la finalul spălării toate articolele au miros plăcut. Detergenţii utilizaţi de către noi la spălare sunt de cea mai bună calitate, pentru că noi ţinem la sănătatea clienţilor noştri şi la igienă şi suntem conştienţi că un somn odihnitor este mai important decât orice alt lucru.

Cei care apelează la noi îşi pot proteja şi maşină de spălat, întrucât paturile mari sau pilotele groase ar fi putut distruge mecanismul acesteia. Timpul de uscare este mult redus faţă de cel de acasă, nu există riscul deteriorării ţesăturilor în timpul uscărilor şi spălărilor.


Portofoliu


Aveti canapele, pilote, paturi sau covoare de spălat sau/si curățat?

Apelati la serviciile noastre folosind optiunile de mai jos

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica Cookies sau/si Politica de confidentialitate a datelor personale si apoi sa confirmi acordul tau.