Blog

Cele mai recente noutăţi si oferte postate online de catre noi


IGIENIZAREA, mai mult decat o simpla curatare pentru canapele

Duminica, 04 August, 2019

IGIENIZAREA, mai mult decat o simpla curatare pentru canapele


Igienizarea, mai mult decat o simpla curatare pentru canapele

Dacă sunteți una dintre acele persoane care, atunci când fac curățenie generală, își îndreaptă atenția și înspre canapelele din casă, înseamnă că știți cât este de important ca toate obiectele să fie ferite de praf și bacterii periculoase.

Însă igienizarea poate însemna mai mult decât o simplă curatare canapele. Această variantă se poate referi la o curățare superficială, însă igienizarea se referă la o curățare în profunzime.

Apelul la serviciile profesionale de curățare este, de cele mai multe ori, cea mai potrivită variantă pentru obținerea rezultatelor dorite, îndepărtarea prafului, a microbilor, a părului de animale de pe canapele.

4 avantaje pe care le are o buna curatare de canapele

Cele mai importante avantaje pe care vi le oferă o curățare profesională de canapele sunt:

  1. Înlăturarea mirosurilor neplăcute, impregnate în materiale
  2. Înlăturarea petelor vechi
  3. Eliminarea acarienilor
  4. Uscarea mult mai rapidă decât în cazul curățării neprofesionale

Mai mult decât atât, atunci când curățați canapelele chiar dumneavoastră, efortul și cantitatea de produs sunt considerabile, mult mai mari decât în cazul unei curățări profesionale. De cele mai multe ori, aceste piese de mobilier au dimensiuni mari, sunt greoaie și dificil de curățat. Mai mult decât atât, includ perne sau elemente decorative care trebuie să fie tratate cu grijă.

Curățarea și tratarea profesională de canapele este importantă pentru igiena generală a locuinței și sănătatea membrilor familiei. Nu ignorați aceste aspecte atât de importante.


Aveti canapele, pilote, paturi sau covoare de spălat sau/si curățat?

Apelati la serviciile noastre folosind optiunile de mai jos

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica Cookies sau/si Politica de confidentialitate a datelor personale si apoi sa confirmi acordul tau.