Servicii

Dorim sa va prezentam lista noastra de servicii care sa vina in sprijinul nevoilor dvs


Spălat covoare


Spălat covoareCurăţă covorul în mod profesionist.

La fiecare final şi început de anotimp oamenii sunt obişnuiţi să facă curăţenie în case. De obicei orice curăţenie începe cu spălatul covoarelor. În funcţie de tipul materialelor şi de dimensiunea lor, covoarele pot fi spălate la bară din faţă blocului sau în casă, pentru cele de mici dimensiuni.

Curăţarea covoarelor este o operaţiune destul de complicată, de multe ori nu reuşim să scoatem tot praful din ele şi să le dezinfectăm cum trebuie, operaţiunea poate dura mult prea mult, efortul fiind şi el unul considerabil. Atunci când te-ai săturat de spălat covoare în faţă blocului şi de cărat pe scări fiecare covor în parte poţi apela la specialiştii noştri de la Vibo Washing, spălătorie automatizată de covoare cu servicii complete. Noi îţi oferim garanţia calităţii, spălarea şi curăţarea se realizează în timp record, transportul este gratuit, curăţătoria automată este ecologică. Comod şi eficient, fără griji, iată cum te vei simţi după ce vei trimite covorul la noi. Imediat ce îl primim vedem din ce fel de fibră este făcut, alegem tipul de curăţare potrivit, deprafuirea covorului va scoate din fibre tot praful, nisipul şi alte impurităţi.

Detergenţii pe care-i folosim sunt aleşi în funcţie de ţesătură covorului, combat bacteriile şi acarienii, clătirea este impecabilă, covorul e stors foarte bine pentru a se elimina detergenţii şi mizeria. În paralel cu procesul de curăţare, echipa noastră aspiră şi perie eventualele scame, uscarea are loc în camera încălzită şi dezumidificata, iar la final covorul e parfumat. Dacă ai animale acasă noi te scăpăm şi de părul lor, care poate strică aspectul covorului şi îl poate face mai greu de curăţat şi igienizat. Transportul de la ţine şi înapoi este gratut, îţi stăm mereu la dispoziţie cu orice răspuns la întrebările tale despre procesul de spălare şi despre întreţinere.


Portofoliu


Aveti canapele, pilote, paturi sau covoare de spălat sau/si curățat?

Apelati la serviciile noastre folosind optiunile de mai jos

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica Cookies sau/si Politica de confidentialitate a datelor personale si apoi sa confirmi acordul tau.